Vlaňajšia jar priniesla cyklistický boom a bicykle mizli z predajní rýchlosťou blesku. Vyzerá to, že cyklistická sezóna sa vydarí i tento rok. Nečakajte preto, až tie najlepšie bicykle vykúpia ostatní – majte náskok a vyberte si supER bicykel už teraz.

Jar je za dverami. A s ňou príde i nový príval energie a chuť šliapnuť do pedálov. Je pravý čas dať do poriadku starý bicykel alebo si zaobstarať nový – tak aby ste mohli vyraziť hneď, ako vykvitne prvá sedmokráska.

S výberom bicykla vám v RM JET Mobility nadšene pomôžeme, na sklade máme horúce novinky značky SCOTT i najpredávanejšie klasiky.

U nás nájdete:

  • horské bicykle
  • gravely
  • dámske bicykle
  • detské bicykle
  • elektrobicykle

Horské bicykle

Nechcete zosadať pred každým balvanom a báť sa, že vám to ustrelí na štrku v zatáčke? Milujete jazdu v teréne? Horský bicykel je jasná voľba. Ak sa radi hráte, oceníte menšie bicykle – a ak vám ide o hladké prekonávanie prekážok, siahnite po bicykloch 29", ktoré majú krom toho výhodu, že na asfalte držia krok s krosovými bicyklami.

Skúsení cyklisti si môžu zaobstarať celoodpružený bicykel. S takým môžete bez obáv i na ťažký singletrail.

Gravely

Chcete plynulo prechádzať z cesty do lesa či na poľnú cestu? Vyskúšajte gravel. Tento obojživelník zvláda asfalt i terén. Je skvelým parťákom na celodenné výlety v slušnom tempe i cyklistickú dovolenku.

Že to predsa poznáte, ale hovorí sa tomu trekingový či krosový bicykel? Gravel je vo vývoji ešte o chlp ďalej – je ovládateľnejší a vďaka rámu inšpirovanému cestnými bicyklami o veľa rýchlejší. Športoví cyklisti budú nadšení!

Dámske bicykle

Športovo založené panie a slečny ocenia ponuku dámskych bicyklov: od cestných cez gravely až po horské bicykle. Od tých pánskych sa líšia najmä geometriou rámu, ktorý býva kratší, a umožní tak príjemnejší posed. Ďalšie rozdiely sú v sedle – to dámske rozhodne uľaví vášmu pozadiu – riadidlách a kope ďalších premyslených detailov.

Detské bicykle

Konečne prišiel čas vyraziť na bicykel s celou rodinou. Kúpite u nás prvý detský bicykel i našlapaný juniorský model pre teenagera. Zaujmú vás takisto odrážadla SCOTT – s nimi si bude i ten najmenší cyklista pripadať rovnako veľký ako jeho otec.

Elektrobicykle

Na elektrobicykloch je úžasné, že si plnohodnotne zašportujete a vďaka podpore pri šliapaní zvládnete dlhší výlet alebo náročnejší terén než s obyčajným bajkom. Ponuka je nadto široká: máme bicykle, s ktorými sa vyšantíte na lesných chodníkoch – vrátanie celoodpružených e-bikov – i elektrobicykle do mesta. Nadchnú vás takisto čisto dámske modely a detské eletkrobicykle.

Späť na všetky články