Ak idete s dobou, určite už u vás na to prišla reč. ELEKTROBICYKEL čiže E-BIKE.

Milujete jazdy až na koniec sveta, ale nechcete byť obmedzovaní svojimi silami? Alebo zväzovaní obavami, že to nezvládnete? Niektorí z vás si možno nemôžete plniť cyklistické sny kvôli zdravotnému stavu. Sú vaši kamoši namakaní a vy ich nestíhate? Myslíte príliš ekologicky a po meste sa radšej premiestňujete na bicykli namiesto autom? A možno je to ešte jednoduchšie – nechcete sa nikam naháňať a zásadná je pre vás počas športového výkonu hlavne pohoda.

Nech už je váš dôvoď zaobstarať si elektrobicykel akýkoľvek, elektrobicykle z ponuky RM JET Mobility  dokážu splniť všetky vaše očakávania. Spoľahnite sa na špičkovú kvalitu a vyberte si elektrobicykle svojich snov!

AKO VYBRAŤ ELEKTROBICYKEL DO TERÉNU, NA CYKLOTRASY I DO MESTA?

Rovnako ako u bežného bicykla vás bude zaujímať kategória, vybavenie a ďalšie parametre elektrobicykla. Určite sa teda zoznámte s veľkosťami rámov, vyberajte kvalitu komponentov podľa vašej náročnosti, riešte materiál, brzdy i odpruženie. Na e-biku najazdíte ročne ďaleko viac kilometrov než na bežnom bicykli, preto myslite predovšetkým na kvalitu a odolnosť. Naopak napríklad hmotnosť elektrobicykla nie je tak zásadná, pretože vám s ňou pomôže motor. V tomto článku sa zameriame hlavne na špecifiká elektrobicyklov a ich odlišnosti.

Najzásadnejšia otázka pri výbere elektrobicykla je, kde a v akých podmienkach plánujete na elektrobicykli jazdiť. Chcete si zašantiť na traile, kde potrebujete celoodpružený elektrobicykel? Riešite cestu do práce, na ktorej najviac využijete mestský elektrobicykel?
Alebo si chcete radšej užívať pohodové jazdenie po cyklotrasách?

Poďme sa pozrieť, aké kategórie elektrobicyklov existujú:

  • HORSKÉ ELEKTROBICYKLE – tzv. HARDTAILY
  • CELOODPRUŽENÉ
  • ELEKTROBICYKLE
  • KROSOVÉ ELEKTROBICYKLE
  • TREKINGOVÉ ELEKTROBICYKLE
  • MESTSKÉ ELEKTROBICYKLE

Šetrite svoju energiu, ale nešetrite cyklo zážitkami!

Sme si istí, že sa elektrobicykel stane vaším skvelým spoločníkom.
Späť na všetky články